Definitieve trailer voor stop-motion avontuur Kubo en het Magische Zwaard

0
33

Laika heeft zojuist de derde en laatste trailer vrijgegeven van het prachtige Kubo en het Magische Zwaard (in het Engels Kubo and the Two Strings). Het is de nieuwste stop-motionfilm van de studio die eerder bekendheid verwierf met Coraline en De Boxtrollen.

De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Monkey en Beetle. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Moon King en de boze tweelingzussen.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Art Parkinson (Game of Thrones), Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo), Ralph Fiennes, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei en Brenda Vaccaro. Regie is in handen van Travis Knight, die eerder lead animator van De Boxtrollen en Coraline was.

Kubo en het Magische Zwaard draait op 24 augustus in de bioscopen in Nederland, en op 5 oktober in België.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie