De eerste Justice League trailer!

0
26

We worden verwend met al die trailers vanaf Comic-Con. Na Wonder Woman, nu ook de eerste trailer voor Zack Snyders Justice League. DC’s antwoord op The Avengers. Wat ze wel nodig hebben. En vooralsnog lijkt het de juiste mix tussen humor en actie te hebben om dat ook voor elkaar te krijgen.

We zien Bruce Wayne (Ben Affleck) die een team lijkt samen te willen stellen om een nieuw soort kwaad te bestrijden. Daarna krijgen we meerdere grote spelers te zien, waaronder: Aquaman (Jason Momoa uit Game of Thrones), Cyborg (Ray Fisher), Wonder Woman (Gal Gadot) en The Flash (Ezra Miller, niet die uit de tv-serie helaas).

Superman is overduidelijk afwezig. Waarom weten we eigenlijk niet. Maar aangezien we nog tot november 2017 moeten wachten, zullen er nog wel meer trailers volgen.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie