Stukken van Rogue One: A Star Wars Story moeten herfilmd worden

0
31

Rogue One: A Star Wars Story is hét gesprek van de dag. Hoewel de film pas in december van dit jaar uitkomt zijn er verschillende bronnen die claimen dat er opnieuw gefilmd moet worden. In een artikel van de New York Post staat dat de film in ‘crisistoestand’ verkeert en dat ‘uitgebreide reshoots‘ plaats zullen moeten vinden om de film te redden.

Volgens The Hollywood Reporter zullen de nieuwe filmopnames gebeuren omdat executives vonden dat de film niet hetzelfde voelde zoals een “klassieke” Star Wars-film zou moeten voelen. Het doel van de reshoots is om de stemming wat lichter te maken, wat luchtigheid in het verhaal te brengen en om het het plezier in het avontuur terug te brengen. Bovendien zegt het artikel dat hoewel [regisseur Gareth] Edwards eerste versie een goede eerste versie is, het niet voldoet aan de hoge eisen.

‘Alles wat minder dan buitengewoon goed is, is niet goed genoeg,’ zegt een studio insider.

Een artikel van Deadline heeft eenzelfde strekking. ‘Volgens bronnen zou de eerste versie de spanning missen die de Force Awakens wel had, en moet het verhaal nog vorm krijgen. De releasedatum blijft hetzelfde.’

Of we nu van een echte crisis kunnen spreken zoals The Washington Post zegt, valt te betwisten. Het ziet er meer naar uit dat de toon van de film moet worden geperfectioneerd. Gelukkig is daar nog alle tijd voor, zodat we in december allemaal naar de perfecte Star Wars film kunnen kijken.

Geef een reactie