FilmsFilmnieuwsObi-Wan Kenobi na Han Solo in een nieuwe Star Wars spin-off!

Obi-Wan Kenobi na Han Solo in een nieuwe Star Wars spin-off!

-

Volgens The Hollywood Reporter is het zeker, er zit een Obi-Wan Kenobi film aan te komen. Net als de aankomende Han Solo film, zal dit project een standalone project zijn. Filmmaker Stephen Daldry is schijnbaar in de race om het project op zich te nemen. Pas als de onderhandelingen rond zijn, zal er begonnen worden met het uitwerken van het script. Er is verder dus geen enkele informatie bekend over waar de film precies over zou gaan en wie er in de film zullen spelen. Ewan McGregor, die de rol van Obi-Wan op zich nam in films 1 t/m 3, heeft al vaker aangegeven nog wel eens terug te willen keren.

LucasFilm heeft ook plannen om spin-offs rondom de populaire personages Yoda en Boba Fett te maken.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties