FilmsFilmnieuwsMeer informatie over de nieuwe Narnia film

Meer informatie over de nieuwe Narnia film

-

De Kronieken van Narnia, de klassieke zevendelige serie van C.S. Lewis, is al een aantal keren bewerkt voor radio, televisie, toneel en film. De laatste filmversies waren van Walden Media en vertelden het verhaal van Het betoverde land achter de kleerkast, Prins Caspian en De reis van het drakenschip. Nieuwe films verschenen echter nooit, totdat vorig jaar bekend werd dat er een verfilming van De Zilveren Stoel in de planing stond. In De Zilveren Stoel komen we enkele bekende personages uit de eerdere delen tegen, zoals de Witte Heks en Eustaas.

Nu lijkt er toch schot in de zaak te komen met het aantrekken van een regisseur, namelijk Joe Johnston, bekend van onder andere Captain America: The First Avenger en Jurassic Park 3. Een compleet nieuw team gaat deze nieuwe film maken, omdat de rechten inmiddels zijn overgegaan van Walden Media naar de C.S. Lewis Company. Helaas is nog niet bekend wanneer de nieuwe film verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties