FilmsFilmnieuwsLive-action film van One Punch Man door Venom-schrijvers

Live-action film van One Punch Man door Venom-schrijvers

-

Filmstudio Sony heeft Scott Rosenberg en Jeff Pinkner, de schrijvers van het script van Venom, aan het werk gezet om een verhaal te schrijven voor een live action verfilming van de populaire manga (en anime) One Punch Man.

De manga, in 2009 origineel bedacht en getekend door de mangaka ONE, werd later nog eens helemaal opieuw uitgebracht met tekeningen van Yusuke Murata. In 2015 publiceerde VIZ Media een Engelstalige versie van de strip en werd het onder andere genomineerd voor een Eisner en een Harvey Award.

De manga draait om protagonist Saitama, die zo krachtig is dat hij zijn vijanden met één klap kan uitschakelen. Dit wordt al snel erg saai voor Saitama, dus gaat hij op zoek naar sterkere opponenten.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties