FilmsFilmnieuwsLive-action film van Hercules in de maak door de Russo broers

Live-action film van Hercules in de maak door de Russo broers

-

Disney lijkt een onuitputtelijke bron te hebben van verhalen om te (her)gebruiken als live-action films. Op Disney+ is een flinke lijst te vinden, van bekende klassiekers als Jungle Book en The Lion King, maar ook wat oudere films als Dumbo en Lady en de Vagebond. Er zijn ook al een heleboel andere live-action films in de maak van oude animatiefilms, zoals The Hunchback of Notre Dame, Robin Hood, Lilo & Stitch en zelfs Bambi. Nu kan daar een andere titel aan toegevoegd worden: Hercules.

En niemand anders de de Russo broers (Anthony en Joe), die verantwoordelijk waren voor de Marvelknallers Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War en Endgame. Een andere naam die betrokken is, is scriptschrijver Dave Callaham, die de allereerste Expendables schreef, maar ook het script schreef voor de aankomende Marvel film Chang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Ook was hij betrokken bij Wonder Woman, dus er zal genoeg actie in het verhaal voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties