FilmsFilmnieuwsInteractief filmplatform van Nederlandse bodem gelanceerd

Interactief filmplatform van Nederlandse bodem gelanceerd

-

Een film waar jij bepaalt hoe het verhaal gaat: zoiets is er nog niet veel. Het nieuwe platform Intshorts wil daar verandering in brengen. Het biedt namelijk interactieve korte films aan die elk een unieke ervaring geven. Zo kun je films kijken, waarbij je zelf de schoenen van de hoofdpersoon staat. In een eerste seizoen krijg jij de controle over een actiefilm, een romantische comedy en een horrorfilm.

De keuze is aan jou

In de films sta je als kijker voor meerdere uitdagingen, waarbij jij de controle krijgt. Links of rechts, vechten of vluchten? Je keuzes kunnen een grote impact hebben. De kijker krijgt telkens de optie tussen twee opties en elke minuut is er wel een beslissing te maken.

Nu online
Proberen? Het eerste seizoen staat nu online op https://intshorts.com en kost € 1,99 per film of € 2,99 voor het eerste seizoen. 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties