FilmsFilmnieuwsGeekers op je Speakers #69 - The Last Crypto-Jedi

Geekers op je Speakers #69 – The Last Crypto-Jedi

-

Daar zijn ze weer: De Geekers op je Speakers! En ze waren nog zó van plan het niet meer over The Last Jedi te hebben. Te laat, alles al gezegd… Maar Gert-Jan was teleurgesteld door zijn persoonlijke held en morele kompas Luke Skywalker, dat hij het niet kan laten. Roderick voelt daarentegen de Force in de Bitcoinmarkt die hij rücksichtlos heeft betreden. Dat roept serieuze cryptovragen op! (En een verrassend goede intructie in de wereld van bitcoin.) Oogst nog een glas verse, groene melk en slinger die podcast aan! Proost.

Topics: Star Wars: The Last Jedi, Luke Skywalker Drinkt Melk, Bitcoin – De Virtuele Geld-Munt, Cryptocurrency, Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, Stand-Up Adjiedj Bakas, Comedy Futurologen

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties