BoekenBoeken
Home Films Filmnieuws Filmliefhebbers gezocht voor gratis bioscoopbezoek!

Filmliefhebbers gezocht voor gratis bioscoopbezoek!

0
125

Ga je graag naar fantasy- sciencefiction- en/of horrorfilms en vind je het leuk om je mening over je filmervaring te delen met anderen? Dan zoeken wij jou!

Voor FantasyWereld krijgen we regelmatig de mogelijkheid om persvoorstellingen te bezoeken, maar het lukt ons niet altijd om daar aanwezig te kunnen zijn. Daarom zijn we op zoek naar filmliefhebbers die voor ons de tofste genrefilms willen bekijken, nog vóór ze in de bioscoop draaien. Dus, is het voor jou wel mogelijk om overdag (en in het westen van het land) aanwezig te zijn om persvoorstellingen te bezoeken, dan horen we dat graag van jou via onderstaand formuliertje.

Overigens zijn we überhaupt op zoek naar mensen met liefde voor genrefilms, om achtergrondartikelen, recensies of nieuws te schrijven. Dus ook als je niet in de gelegenheid bent om persvoorstellingen te bezoeken voor ons, maar het je wel leuk lijkt om artikelen te schrijven, kun je contact opnemen!

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here