FilmsFilmnieuwsCrowdfunding voor science-fiction film Nederlandse Filmacademie

Crowdfunding voor science-fiction film Nederlandse Filmacademie

-

Op voordekunst, een crowdfundingsplatform voor culturele projecten, loopt nu een interessante crowdfunding voor een sciencefiction film van studenten van de Nederlandse Filmacademie: Offbeat.

Offbeat wordt een korte sciencefiction film van ongeveer 25 minuten lang, die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. De lucht is zo vervuild dat het binnenkort niet meer mogelijk zal zijn om er te wonen. De overheid heeft als oplossing een glazen koepel beschikbaar gesteld, die van schone lucht wordt voorzien. Hier is alleen niet genoeg plek voor iedereen. Om deze reden heeft de overheid een aantal testen opgesteld, waardoor alleen de beste van de beste mensen naar binnen mogen. 

De film wordt gemaakt in samenwerking met de omroep Human. De film beleeft eind juni 2019 haar première tijdens het Keep an Eye Festival in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. In het najaar van 2019 zal de film uitgezonden worden op televisie, bij de Publieke Omroep. Vervolgens zal de film ingezonden worden naar diverse filmfestivals over de hele wereld.

De makers willen € 4.500 bij elkaar verzamelen (en zijn daar al bijna in geslaagd). Meer informatie ove rhoe je je steentje kunt bijdragen (en wat daar tegenover staat) is te vinden op de Offbeat campagnepagina van Voordekunst

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties