FilmsFilmachtergrondTerug naar de bioscoop: wat valt er te zien?

Terug naar de bioscoop: wat valt er te zien?

-

Vanaf 1 juni mogen ook de bioscopen weer open! Nu zal dat nog met allerlei maatregelen zijn, maar desalniettemin is het fijn om weer eens een film op groot scherm te zien. Helaas zijn er door de omstandigheden veel films uitgesteld, omdat opnames niet door konden gaan of men niet het publiek kon trekken dat ze nodig hadden om genoeg geld op te leveren. Daarom hebben de verschillende bioscoopketens allerlei manieren gevonden om hun bezoekers tegemoet te komen. Kijk in ons overzicht welke films van ons genre je wél kunt zien vanaf 1 juni:

Pathé en Euroscoop

Van 1 juni tot 1 juli geldt er bij Pathé een maximum capaciteit van 30 bezoekers per zaal en kunnen bezoekers alleen vooraf online tickets kopen. de volledige set aan maatregelen kun je hier terugvinden. De eerste films die we vertonen zijn films die net voor sluiting in de bioscoop waren, zoals Bloodshot en Onward. Daarnaast draaien ze Color Out of Space, een bizarre sci-fi horror-nachtmerrie geregisseerd door Richard Stanley en gebaseerd op het verhaal van H.P. Lovecraft. Ook kun je populaire blockbusters terugzien: zoals Interstellar in IMAX en voor het eerst Spider-man: Far from home in ScreenX en Harry Potter and the Deathly Hallows Part I+II in 4DX.

Kinepolis

Bij Kinepolis hebben ze uiteraard ook allerlei maatregelen getroffen, die je hier kunt teruglezen. Het aanbod van films verschilt een beetje per locatie, maar wat je onder andere kunt zien is Sonic The Hedgehog, Bloodshot, Onward en The Invisible Man. Afhankelijk van welke locatie zou je ook Jumanji: The Next Level kunnen zien in Real 3D.

Vue

De maatregelen van Vue zijn overzichtelijk samengevat op deze pagina. Uiteraard gaat het daar over de anderhalve meter regel, vragen ze bezoekers vooraf kaartjes te bestellen en met niet meer dan 2 personen samen naar de bioscoop te komen. Vue Bioscopen heeft voor hun bezoekers een VUE Classics aanbod samengesteld van blockbusters die ze nog eens gaan vertonen. Daar staan bijvoorbeeld enkele Marvelfilms in, zoals Thor: Ragnarok en Black Panther, maar ook andere actievolle films als de Jumanji reboot, de live action films Beauty & the Beast en Jungle Book. Daarnaast zijn de Christopher Nolan films Inception en Interstellar vertoond en de laatste twee Harry Potter films: The Deathly Hallows 1 & 2.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties