FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in september 2021

Series en Films op streamingkanalen in september 2021

-

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Laten we in ons gebruikelijke artikel weer eens vooruitkijken naar wat de volgende maand ons brengt. Afgelopen maand was weer top met series als What if…? op Disney+ en de Netflix animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf. Kan september ons net zo enthousiast maken?

Netflix

Voor Netflix geldt in ieder geval dat ze geen grote klappers hebben. Zo komt op 15 september de familie horrorfilm Nightbooks, over een jongen die geobsedeerd is door enge verhalen die door een boze heks (Krysten Ritter) in haar magische appartement wordt opgesloten en elke avond een eng verhaal moet vertellen om in leven te blijven. Daar komt op 29 september de horrorfilm No One Gets Out Alive bij.

Qua series is er het zesde en laatste seizoen van Lucifer, dat vanaf 10 september te zien zal zijn, en Into the Night, waarin de zon opeens alles en iedereen doodt en we het handjevol overlevenden volgen. Daarnaast is er de mini-horrorserie Midnight Mass over een geïsoleerde eilandgemeenschap die wonderlijke gebeurtenissen en beangstigende voortekenen beleeft na de komst van een mysterieuze jonge priester. Ze zullen toch weer wat meer hun best moeten doen om hun dalende martkaandeel terug te veroveren.

Disney+

Bij Disney+ zijn er wel wat interessante projecten te verwachten in september. Zo gaan sowieso episodes van de Marvel animatieserie What if…? wekelijks door. Ditzelfde geldt voor het allerlaatste seizoen van The Walking Dead. En ook Marvel Studios Legends wordt weer uitgebreid met nieuwe afleveringen, ditmaal over de Ten Rings, die in de aankomende Shang-Chi film een belangrijke rol gaan spelen.

Voor Star Wars fans heeft Disney een nieuwe serie gepland staan voor 22 september: Star Wars Visions. Dit is een collectie van geanimeerde korte films, waarin enkele van ‘s werelds beste anime-makers hun talent in dit geliefde Star Wars-universum zullen brengen. Bekijk hier de trailer ervan. Een andere bijzondere serie wordt Y: The Last Man, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel. Hierin wordt je meegenomen in een postapocalyptische wereld waarin een cataclysmische gebeurtenis alle zoogdieren met een Y-chromosoom uitroeit. Bekijk hieronder de trailer.

Amazon Plus

Bij Amazon Prime geen grote nieuwe films of series. Wel verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen van de animatieserie Star Trek: Lower Decks en de mysteryserie Nine Perfect Strangers. Enigszins in ons genre is Cinderella, een moderne musicalversie van het klassieke sprookje, Assepoester. Deze komt op 3 september op het platform.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties