FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in oktober 2021

Series en Films op streamingkanalen in oktober 2021

-

Oktober komt er aan en er staat best wel wat tofs op ons te wachten! Voor de Rad des Tijds serie op Amazon moeten we nog een maandje wachten, maar komende maand is het vooral Netflix dat flink uitbreidt:

Netflix

Op Netflix kunnen we vanaf 22 oktober na lang wachten gaan kijken naar het tweede seizoen van Locke & Key, de mysterieuze serie gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez. Ook de DC verfilming Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) uit 2020 komt in oktober op het streamingplatform (vanaf de 16e). En na het succesvolle Army of the Dead van Zack Snyder komt vanaf 29 oktober alweer de prequel op Netflix: Army of Thieves.

Voor animeliefhebbers komen de films The Seven Deadly Sins: Cursed by Light, Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle en Bright: Samurai Soul online. Ik zou hier ook de verfilming van Avatar: The Last Airbender van M. Night Shyamalan kunnen noemen, maar echte animefans worden daar ben ik bang niet heel blij van.

En voor fans van horror staan er heel wat horrorfilms op de planning, zoals There’s Someone Inside Your House, Final Destination 3, The Turning, Anatomie en Ghost Ship.

Disney+

Marvelfans kunnen zonder extra betaling gaan kijken naar Black Widow, als ze dat niet al in de bioscoop hebben gedaan. Verder gaan er veel series gewoon door met wekelijkse afleveringen, zoals What If…?!, Y: The Last Man en The Walking Dead.

Amazon Prime

Op Amazon Prime is er een mooie Halloweenverrassing, namelijk Halloween Kills, waarin we Laurie Strode volgen op de bewuste avond waarin ze voorgoed afgerekend lijkt te hebben met Michael Myers. Ook de nieuwste Mortal Kombat film kun je vanaf oktober zien, samen met horrorfilms Bingo Hell, Black as Night en The Manor.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties