FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in december 2021

Series en Films op streamingkanalen in december 2021

-

We hadden een maandje overgeslagen, maar laten we wel even naar de laatste maand van dit jaar. Afgelopen maand hadden we met The Wheel of Time en Hawkeye natuurlijk al mooie titels, maar ook in december staat er heel wat tofs op ons te wachten.

Netflix

Op Netflix is er vooral één serie waar we natuurlijk reikhalzend naar uitkijken: The Witcher seizoen 2. Hierin gaan we zien hoe de verhaallijn verder gaat nu Geralt en Ciri elkaar eindelijk hebben gevonden. Henry Cavill neemt de rol van Gertalt weer op zich vanaf 17 december!

Verder worden er ook weer wat oudere blockbusterfilms toegevoegd op Netflix. Zo komt de superheldenfilm Spider-Man: Far From Home (2019), de actiefilm Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016) en de horrorfilm World War Z (2013) op Netflix.

En daarnaast zullen er in december nog heel wat vooral oudere horrorfilms te zien zijn. Denk bijvoorbeeld aan Demons of the Mind (1972), Fear in the Night (1972), Psalm 21 (2009), Blood from the Mummy’s Tomb (1971), Dr Jekyll & Sister Hyde (1971) en The Whole Truth (2021)

Disney+

Op Disney+ komt weer een hele mooie serie uit: The Book of Boba Fett. Deze serie op Disney+ draait, zoals de naam al doet vermoeden, om de premiejager Boba Fett die het gat opvult van de criminele Jabba the Hutt na diens dood in Episode VI: Return of the Jedi. Ook hebben ze het historische The Last Duel, geregisseerd door Ridley Scott en met een cast van Matt Damon, Adam Driver en Ben Affleck een mooi visitekaartje! Daarnaast komen er nog wat nieuwe afleveringen van Hawkeye uit.

Prime Video

Op Prime Video gaat natuurlijk The Wheel of Time door, wat mij betreft een hele toffe weergave van de boekenreeks (binnenkort hier een bespreking). Daarnaast zijn er nog enkele series die in december nog wekelijks nieuwe afleveringen krijgen, zoals The Walking Dead: World Beyond en The Expanse. Ook komt de speciaal voor Prime Video ontwikkelde sciencefictionfilm Encounter in december op het streamingplatform.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties