John Carpenter voor het eerst live te bewonderen!

0
182

Filmmuzieklegende John Carpenter gaat voor het eerst op wereldtournee. Dat liet hij zijn fans weten middels deze briljante live uitvoering van de themesong van Escape from New York. Een video die hij overigens ook nog eens zelf regisseerde. Snake Plissken is in zijn nopjes! Net als wij.

Het zal de eerste keer zijn dat Carpenter live is te bewonderen. Zijn tournee begint eind mei in Amerika, en zal eind augustus de oversteek naar Europa maken. Daar doet hij o.a. Engeland, Frankrijk en Duitsland aan, maar de hoop is dat hij ook een tussenstop zal maken in Nederland. Op zijn website kun je terecht voor exacte data en plaatsen, en natuurlijk om kaartjes te reserveren.

Zijn instrumentale albums, Lost Themes en Lost Themes 2, liggen nu in de winkel. Voor de echte diehard fans verschijnen er ook nog speciale LP’s van o.a. Halloween, Escape from New York, Asault on Precinct 13 en The Fog. Deze zullen 17 juni verschijnen in gelimiteerde oplage, inclusief t-shirts. Bestellen doe je bij Sacred Bones Records.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie