Deze Force Awakens special effects laten zien hoe veel werk in de film is gestoken

0
185

Dat Star Wars: The Force Awakens een goede film is, zijn we het allemaal over eens. Niet alleen het verhaal zit lekker in elkaar, nee, The Force Awakens komt ook nog eens levensecht over, en is daardoor extra geloofwaardig en vermakelijk. Nu stonden de Star Wars-films altijd al bekend om hun uitgebreide sets en echte props. Maar vergeet dan vooral niet alle computermagie die in de film verwerkt zit!

En ILM (Industrial Light & Magic) is daarin wel absoluut de koning. Check deze vier minuten durende video waarin een hoop special effects stap voor stap worden getoond. Het is werkelijk ongelooflijk hoeveel werk er in zit. Vooral als je bedenkt dat een hoop niet eens zichtbaar is in het eindproduct. Een shot van de neergestorte Destroyer, compleet met interieur nagebouwd… woh!

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie