FantasyWereld Windows App

De FantasyWereld Windows applicatie wordt aangeboden als aanvulling en alternatieve, lichtgewicht, versie van de website www.FantasyWereld.nl. Hiermee heeft u de content van FantasyWereld altijd bij de hand en kunt u deze gemakkelijk doorzoeken. Op dit moment zijn alle Recensies, Interviews, Gastblogs en Artikelen terug te vinden en kun je bovendien de Boekendatabank (met meer dan 1000 boeken) benaderen en doorzoeken. Al deze content is geoptimaliseerd voor Windows 8 en wordt op een overzichtelijke manier aangeboden.

U kunt de Windows App kosteloos bekijken en downloaden in de Windows App Store. Hieronder vindt u enkele screenshots. De afbeeldingen die zijn gebruikt voor deze applicatie zijn met toestemming gebruikt van de maker, de zeer getalenteerde Fel-X. Wij willen hem hartelijk bedanken voor het ter beschikking stellen van zijn creaties. Bezoek zijn Deviant Art pagina.

 

 

FantasyWereld Windows Phone App

Ook is er een versie beschikbaar voor de Windows Phone. Deze bevat de RSS feeds van alle vier de recensiecategorieën (Volwassenen, YA, Kinderen en Graphic Novels) en de Nieuwsberichten. Hiermee wordt je altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste recensies en nieuwsberichten op FantasyWereld! Zie hieronder enkele screenshots:

  

 

Aansprakelijkheid
Door deze applicatie te gebruiken en/of de op of via deze applicatie aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van het onderstaande. De bouwer van de applicatie en FantasyWereld aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van directe en/of indirecte, immateriële of gevolgschade die op enigerlei wijze voortvloeit uit, maar niet beperkt hoeft te zijn, tot:

 • defecten, virussen of overige onvolkomenheden aan apparatuur en andere software in verband met de toegang tot of het gebruik van deze website,
 • gebruik van de informatie die op of via deze applicatie wordt aangeboden,
 • de werking of het niet beschikbaar zijn van deze applicatie,
 • misbruik van deze applicatie,
 • verlies van gegevens.

 

Privacy statement
De gebruikersinstellingen voor de applicatie worden in uw profiel opgeslagen zodat deze gebruikt worden wanneer u dezelfde applicatie op een andere Windows 8 omgeving opstart. Deze gegevens zijn verder buiten uw profiel niet beschikbaar voor derden. Bij het gebruik van de online web services worden geen persoonlijke gegevens geregistreerd.

Disclaimer
De afbeeldingen die zijn gebruikt voor deze applicatie zijn met toestemming gebruikt van de maker, de zeer getalenteerde Fel-X. Wij willen hem hartelijk bedanken voor het ter beschikking stellen van zijn creaties. Bezoek zijn Deviant Art pagina.
Reacties op: FantasyWereld App

Jouw mening:

2 reacties op “FantasyWereld App

 1. Een Windows app? Waarom hebben jullie hier voor gekozen? Niemand gebruikt een Windows Phone.

  Reageer
  1. Hoi Patje, het is niet alleen voor de Windows Phone, maar ook voor Windows 8 of 10 gebruikers die deze app op hun desktop kunnen installeren. Wij hebben zelf niet de kennis of het geld een app te laten ontwikkelen, dus wij vonden het voornamelijk een leuk experiment toen ons werd aangeboden om deze app te maken. Overigens is er een versie voor Android in de maak, dus dat vergroot het bereik weer 🙂

   Reageer