LARP Verenigingen

Een overzicht van allr LARP verenigingen in Nederland en België!

0
2887

NB: Dit overzicht is helaas wat verouderd. Ben je een LARP fan met interesse om deze sectie weer wat leven in te blazen? Neem dan contact op via info [at] fantasywereld.nl

In Nederland zijn er vele verenigingen die zich bezig houden met het organiseren van LARP evenementen. Van groot naar klein, in verschillende settings, met verschillende regels en speelstijlen en in verschillende samenstellingen. Hoe weet je nou welke vereniging bij jou en jouw speelstijl past? Welke zijn er bij jou in de buurt en hoe vaak organiseren ze een evenement? Op deze pagina proberen we een mooi overzicht te geven van wat er in Nederland aan verenigingen te vinden is.

We hielden met enkele verenigingen een interview waarin ze zichzelf voorstellen. Mis je een vereniging? Neem dan contact met ons op!

Verenigingen

 

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie