EvenementenEvenementennieuwsWaan je in de wereld van Harry Potter in Kasteel Doornenburg

Waan je in de wereld van Harry Potter in Kasteel Doornenburg

-

Kasteel Doornenburg verandert op 14 april en 12 augustus in Zweinstein, de hogeschool uit de populaire Harry Potter reeks. Fans van Harry Potter, en die zijn er volgens Meurs genoeg in Nederland, kunnen op 14 april en 12 augustus in Doornenburg  deelnemen aan een workshop toverstaf maken en boterbier proeven (populaire drank uit de Harry Potter-reeks). Ook kunnen ze schaken en dammen met de speciale stenen, stukken en borden uit de Harry Potter-films of op de foto met Dumbledore, Hermelien en Hagrid, karakters uit het boek van der Engelse schrijfster J.K. Rowling. Het gaat niet om de acteurs uit de films, maar om Nederlandse dubbelgangers.

Het Harry Potter Evenement op 12 april begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Een entreekaartje kost 20 euro. Meer informatie is te vinden op de website.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties