EvenementenEvenementennieuwsUitreiking van de Harland Awards op de Middag van het Fantastische Boek

Uitreiking van de Harland Awards op de Middag van het Fantastische Boek

-

In 2022 wordt er weer een feestelijke uitreiking van de Harland Awards georganiseerd: de Middag van het Fantastische Boek. Op 19 februari 2022 van 15.00 tot 19.00 uur vindt dit evenement plaats in Bibliotheek Utrecht (Neude). Uiteraard onder voorbehoud van mogelijke coronabeperkingen.

Lezerscommunity Hebban.nl, Bibliotheek Utrecht en de Stichting Fantastisch Genre slaan de handen ineen voor de Middag van het Fantastische Boek met een gevarieerd programma, waarin veel aspecten van de fantastische genres aan bod komen.

In de Grote hal van de bibliotheek aan de Neude vindt een openbare minimarkt plaats, met speculatieve boeken (van boekhandel Broese, de bibliotheek, kleine uitgeverijen en zelfpublicerende auteurs), (bord)speldemonstraties, cosplay en optredens. Daarnaast zijn er drie zalen ingericht voor het officiële programma tussen 15.00 en 19.00 uur.

In het Theater van Bibliotheek Neude wordt het programma geopend met een panelinterview met drie speculatieve auteurs:

Hebban-redacteur Martijn Lindeboom leidt het gesprek, dat zal gaan over schrijven, de speculatieve genres, contact leggen met de lezer en de toekomst van het fantastische genre in de Lage Landen.

Meer informatie over het volledige programma, kaartverkoop en dergelijke vind je op Hebban.nl >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties