EvenementenEvenementennieuwsKaartjes voor de Dag van het Fantastische Boek: nu verkrijgbaar

Kaartjes voor de Dag van het Fantastische Boek: nu verkrijgbaar

-

Op 8 april kun je een hele middag en avond genieten van ons eigen literair festival: de Dag van het Fantastische Boek. Dit jaar wordt de Dag georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Letterenfonds, de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam en Imagine Film Festival. Ook de locatie is nieuw: het prachtige Compagnietheater aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam.

De programmaonderdelen worden binnenkort onthuld, maar reken maar vast op een afwisselende dag voor alle liefhebbers van het fantastische genre. Een dag bomvol talkshows, panels, lezingen, optredens, workshops en boeken, met als klap op de vuurpijl de prijsuitreiking van de Harland Awards en de Ready to Read Science Fiction & Fantasy Award. Daarna is er een feestelijke afsluiting.

Het programma loopt van 14.00 u tot 24.00 u en het ticket is geldig voor het hele programma, met uitzondering van het Dinerbuffet tussen 18.00u. en 20.00 u. Hiervoor is een aanvullend kaartje noodzakelijk. Als je gezamenlijk wil dineren bij het Compagnietheater, wacht dan niet te lang met het bestellen van kaartjes via het ticketportaal. Op is op.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties