Imaginarium Fastival duurt dit jaar drie dagen

0
178

Dit jaar breidt Imaginarium Festival in 2018 uit van een tweedaags naar een driedaags festival. Op 17, 18 én 19 augustus kunnen bezoekers van genieten van het fantasierijke festival in Park Vijversburg. Ook wordt er op het Imaginarium Festival weer het officiële open toernooi van de spectaculaire middeleeuwse vechtsport Bohurt gehouden. Meer dan 100 zwaard vechtende bohurt deelnemers uit 10 verschillende landen doen dit jaar mee!

Imaginarium is dé plaats om de aardse wereld achter je te laten en jezelf, je gezin en misschien zelfs je hele familie onder te dompelen in fantasie. Van de jongsten tot de oudsten, van dwergen tot reuzen, iedereen is welkom op het festival. Er is live muziek, rofessionele en amateur cosplayers lopen rond in zelfgemaakte kostuums en er zijn tal van activiteiten georganiseerd. Zo kun je je laten schminken, leren boogschieten of de technieken van het metaalsmeden ontdekken. Re-enactmentgroepen brengen de geschiedenis tot leven en maken realiteit van het verleden.

Kaarten voor het festival zijn te koop via de officiële website, waar ook het complete programma staat. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here