EvenementenEvenementennieuwsHarry Potter and the Goblet of Fire™ live in de concertzaal

Harry Potter and the Goblet of Fire™ live in de concertzaal

-

Nadat de boeken van J.K. Rowling de wereld veroverden, en de verfilming een ongeëvenaarde bioscoop-hit werd, brengt het Rotterdams Philharmonisch Orkest de magie van Harry Potter weer in de concertzaal terug. De kaartverkoop voor Harry Potter in Concert start op dinsdag 11 september 2018 om 10:00 uur op rpho.nl/harrypotter.

Van 9 tot en met 12 mei 2018 kunnen kaartkopers Harry Potter and the Goblet of Fire™ in Concert zien in de Doelen, Rotterdam. Hierbij wordt de film vertoond op een groot scherm onder live begeleiding van het orkest met de magische muziek van Patrick Doyle, die ook de muziek van Hamlet en Sense and Sensibility schreef.

In 2016 bracht het Rotterdams Philharmonisch Orkest de Europese première van Harry Potter in Concert naar Rotterdam met Harry Potter and the Philosopher’s Stone™, het eerste deel uit de reeks. Sindsdien heeft het Rotterdams Philharmonisch Orkest ook de tweede en derde film in de concertreeks ten gehore gebracht in uitverkochte concertzalen.

In Harry Potter and the Goblet of Fire wordt Harry, tegen zijn zin en tegen alle regels in, deelnemer aan het Toverschool Toernooi. Een spannende wedstrijd tussen de afgevaardigden van drie toverscholen, waarin hij vecht met draken en water demonen, en zich staande moet weten te houden een betoverd doolhof. Aan het eind van dit avontuur staat hij oog in oog met Lord Voldemort.

Kaarten voor Harry Potter and the Goblet of Fire™ in Concert zijn verkrijgbaar vanaf 11 september 2018, 10.00 uur op rpho.nl/harrypotter of via 010-2171717.

do 9 mei 2019 | 19.30 uur
vr 10 mei 2019 | 19.30 uur
za 11 mei 2019 | 19.30 uur
zo 12 mei 2019 | 13.30 uur

de Doelen Rotterdam – Harry Potter in Concert
Harry Potter and the Goblet of Fire (Originele versie met Nederlandse ondertitels)
Vertoning op groot scherm
Live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest
Kaarten: € 69 | € 59 | € 52 | € 45 | €33

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties