Ga je graag naar fantasyfestivals of conventies en vind je het leuk om je ervaring te delen met anderen? Dan zoeken wij jou!

Voor FantasyWereld krijgen we regelmatig de mogelijkheid om evenementen te bezoeken via perskaartjes, maar het lukt ons niet altijd om daar aanwezig te kunnen zijn. Daarom zijn we op zoek naar liefhebbers die voor ons de tofste evenementen willen bezoeken in Nederland en/of België. Dus, hou je ervan om de sfeer te proeven op mooie evenementen om daarna een stukje te schrijven over je ervaring (zoals de artikeltjes op deze pagina)? Dan horen we dat graag van jou via onderstaand formuliertje.

Naast het bezoeken van evenementen zouden we je ook willen vragen onze evenementenkalender een beetje up-to-date te houden. Het zou dus mooi zijn als je een beetje op de hoogte bent van verschillende evenementen of je hier een beetje in wil verdiepen.

[contact-form-7 id=”48864″ title=”Filmliefhebbers gezocht”]

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie