EvenementenEvenementennieuwsFantasy artiest Anne Stokes komt dit weekend naar Nederland

Fantasy artiest Anne Stokes komt dit weekend naar Nederland

-

Aankomend weekeinde kun je gaan genieten van de kunst van Anne Stokes. Op 10, 11 en 12 juni zal ze op uitnodiging van Friends II Hold On een aantal signeersessies, workshops en lezingen geven. Op 10 juni zal Anne Stokes de gehele dag aanwezig zijn voor o.a. een meet & Greet, signeren, verkopen van haar artwork en kun je haar zien schilderen. Op 11 juni is er wederom gelegenheid om te laten signeren en Anne te ontmoeten en op 12 juni zal Anne Stokes een lezing en workshop houden op de NHTV, Academy of International Game Architecture and Design.

Meer informatie over de locatie, prijzen en hoe je kunt reserveren is te vinden op de website van Collectables – F2HO >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties