EvenementenEvenementennieuwsDit weekend: Dutch Comic Con Winter Editie 2017

Dit weekend: Dutch Comic Con Winter Editie 2017

-

Nog geen plannen voor aankomend weekend? Dan is er in Utrecht dit weekend de ideale gelegenheid om je helemaal onder te dompelen in de wereld van fantasy, sciencefiction, manga, strips, games, films, series, cosplay en ga maar door. De Winter Editie van Dutch Comic Con wordt dan namelijk op zaterdag en zondag georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op het programma staan paneldiscussies over onderwerpen als het zombiegenre, het schrijven van korte verhalen, (zie het gehele programma hier), workshops en lezingen (zie programma), een gaming corner waar je de allernieuwste spellen kan spelen en uiteraard heel veel mooie kraampjes met boeken, strips, games en merchandise.

Ook zijn er speciale gasten die langskomen voor een praatje en een handtekening, zoals Sean Gunn (acteur uit o.a. Guardians of the Galaxy), Lena Heady (o.a. Cersei uit Game of Thrones) en Kevin McNally  (o.a. Pirates of the Caribbean).

Voor meer informatie en ticketverkoop kun je de website van Dutch Comic Con bezoeken!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties