EvenementenEvenementennieuwsDarth Sidious acteur Ian McDiarmid aanwezig op Comic Con Brussels

Darth Sidious acteur Ian McDiarmid aanwezig op Comic Con Brussels

-

De organisatie van Comic Con Brussels kondigde gisteren een nieuwe grote naam aan voor hun conventie, namelijk niemand minder dan de belangrijkste antagonist van alle Star Wars-films: Ian McDiarmid! Van het allereerste begin 43 jaar geleden tot de allerlaatste film Star Wars: The Rise Of Skywalker, speelde Ian McDiarmid de duistere Palpatine/Darth Sidious. Ian McDiarmid zal alleen op zaterdag aanwezig zijn voor fotoshoots en handtekeningen.

Het is niet de enige grote naam die op Comic Con Brussels zal verschijnen. Eerder werden al onze eigen Carice van houten (Game of Thrones), Sean Astin (Lord of the Rings en Stranger Things), Bernard Hill (Lord of the Rings), Warwick Davies (Star Wars en Harry Potter), Alex King (Dr. Who) en Katie Leung (Harry Potter) aangekondigd. En dat is nog niet eens de helft van alle gasten! Kijk de complete gastenlijst een meer info op de officiële website >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties