EvenementenEvenementennieuwsCharmed-actrice Shannen Doherty te gast bij Heroes Dutch Comic Con en FACTS

Charmed-actrice Shannen Doherty te gast bij Heroes Dutch Comic Con en FACTS

-

Shannen Doherty als Prue Halliwell

Na de aankondiging van Once Upon a Time-actrice Jennifer Morrison is nu ook de tweede special gast bekend gemaakt voor Heroes Dutch Comic Con. Op 23 en 24 maart 2019 verwelkomt ze namelijk Charmed-actrice Shannen Doherty!

Shannen zal beide dagen aanwezig zijn om haar fans te ontmoeten en handtekeningen uit te delen. Kijk voor toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Ze zal ook te zien zijn op de volgende editie van de grote Belgische conventie FACTS op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, in Flanders Expo.

Shannen Doherty begon haar carrière als Jenny Wilder in Little House on the Prairie op 11-jarige leeftijd. Daarna schitterde ze in diverse films, zoals Girls Just Want to Have Funnaast Sarah Jessica Parker. Ook speelde ze met Winona Ryder in de tienerfilm Heathers.

Doherty’s echte succes kwam in 1990, toen zij de rol van Brenda Walsh op zich nam in de populaire tv-show Beverly Hills 90210. Ze verliet de serie na vier seizoenen om zich te focussen op het grote scherm en was te zien in de thriller Almost Dead en de comedy Mallrats. In 1998 werd zij gecast als heks Prue Halliwell in de fantasy tv-serie Charmed. De serie won 27 awards en leverde Doherty meerdere nominaties op voor ‘beste actrice op televisie’. In 2008 maakte zij een korte terugkeer naar Beverly Hills als Brenda Walsh in de spin-off 90210.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties