EvenementenEvenementennieuwsAnime Sunday bij Dynamo in Eindhoven

Anime Sunday bij Dynamo in Eindhoven

-

Op zondag 7 april zal de eerste editie plaatsvinden van Anime Sunday bij Dynamo in Eindhoven. Organisator Dynamiccon is overgestapt van één enkel groot evenement naar meerdere middelgrote evenementen door het jaar heen. De eerste hiervan zal het nieuwe concept Anime Sunday zijn. Om de paar maanden zal er een bingewatchsessie van een animeserie zijn, waar gezamenlijk kan worden genoten van de beste anime. De eerste editie start met Btooom!, een twaalf episodes durende serie over Ryouta Sakamoto.

Ryouta Sakamoto is op eerste ogenblik een echte nietsnut. Geen baan, thuiswonend bij zijn moeder en nog niks bereikt. Althans, dat zou je denken. Online is hij Japan’s nummer 1 sterspeler van het populaire spel BTOOOM! Ryouta vind het allemaal wel best, totdat hij wakker wordt op een onbekend eiland en het groene kristalletje uit de game in zijn hand is gezet. Iemand heeft zijn favoriete spel gecreëerd in het echte leven! Maar waar hij digitaal zo sterk is, werkt het echte leven wel anders. Ryouta word gedwongen te vechten met zijn persoonlijke bommen, ook wel bekend als BIM, maar hij zal snel moeten leren wie hij wel en wie hij niet kan vertrouwen, wil hij zijn leven behouden…

Algemene informatie

Vanaf 11.00 (in de ochtend) gaan de deuren open en om 11.30 start de eerste episode. Tickets kosten €10,00 en daarvoor krijg je naast de serie kijken op groot scherm, bij binnenkomst een drankje en popcorn (keuze uit zoet en zout). Tickets zijn vanaf nu te koop.

https://www.dynamo-eindhoven.nl/programma/anime-sunday-1/

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties