Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keltfest 2021

29 mei 2021 - 30 mei 2021

Wie houdt niet van Kelten en Vikingen? Keltfest brengt de tijd van de Kelten echt tot leven; volg bijvoorbeeld de valkenier en leer meer over deze bijzondere vogels. Kijk met verbazing naar de re-enactors die laten zien hoe in de ijzertijd bot werd bewerkt, manden werden gevlochten en potten werden gebakken. De Jakobieten laten zien hoe ze leefden in 1745, door het bereiden van eten, houtsnijwerk, kleding maken, zeep zieden en smeden. Ook demonstraties van vechttechnieken en zwaardgevechten ontbreken niet.

Naast alle workshops en demonstraties kun je heerlijk struinen over de markt, waar je authentieke kilts, sieraden en alles op het gebied van Schotse lifestyle kunt kopen. Bij 3 verschillende podia kun je genieten van oude en nieuwe folkmuziek van onder andere Rapalje, Prima Nocta en Kilkenny Knights. Na alle activiteiten kun je onder het genot van typische Keltische hapjes en drankjes genieten van verhalenvertellers, die je meenemen naar de groene velden in Ierland en Schotland en oude verhalen en sagen tot leven brengen.

Tijdens Keltfest valt er genoeg te doen en te beleven voor jong en oud!

Gegevens

Begin:
29 mei 2021
Einde:
30 mei 2021
Evenement Categorie:
Site:
https://keltfest.nl/

Organisator

Vana Events

Locatie

Groene Weelde
Kruisweg 1625
Cruquius,Noord-Holland2142 LCNederland
+ Google Maps

 


Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >

Geef een reactie