Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Japan Festival 2019

13 oktober 2019

Op 13 Oktober 2019 wordt het Stadsplein in Amstelveen omgetoverd in een traditioneel Japan Festival, waar jong en oud (gratis) kunnen genieten van een feestelijk programma. Kom en leer over de typische culturele en culinaire gebruiken in Japan.

Op dit festival kunt u genieten van een prachtig programma, met Taiko drums en een verscheidenheid van de Japanse culturele voorstellingen.

Hebt u altijd meer willen weten over de Japanse kalligrafie, Martial Arts? En wilt u de kunst leren van de Origami (Japanse vouwkunst)? Kom dan naar een van de workshops tijdens het Japan Festival.

Een bezoek aan dit evenement zal ook een bijzondere culinaire ervaring zijn! De meest aanbevolen Japanse restaurants van Amsterdam, Amstelveen en uit de regio presenteren hun heerlijke traditionele gerechten uit Japan. Alleen al het eten is reden genoeg om het evenement te bezoeken.

Het evenement zal plaatsvinden in een grote tent op het Stadsplein. Zelfs als het weer niet goed is kunt u toch komen en dit prachtige en bijzondere festival ervaren.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Evenement Categorie:
Website:
https://www.japanfestival.nl/

Organisator

Stichting Japan Festival

Locatie

Amstelveen
Stadsplein
Amstelveen, Nederland
+ Google Maps

Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >