Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Helheim Festival 2020

11 oktober 2020

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is Helheim Festival verplaatst van 25 april 2020 naar 11 oktober 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

Helheim, de onderwereld in de Noorse mythologie, opent eenmaal per jaar haar deuren. Deze manifestatie vindt dit jaar plaats in Neushoorn, omlijst met een festival vol verhalenvertellers, Noorse folkmuziek en folkmetal.

Het is de plek waar degene die glansloos zijn gestorven, terechtkomen. Een koude zaal met een dak van ineengeweven slangenwervels waaruit gif neerdruppelt op degenen die in rivieren van bloed waden. Tijdens het Helheim festival krijg jij in Neushoorn een kijkje in dit land van eeuwig lijden. Gelukkig is het tijdens het festival wel iets warmer en aanschouwen liefhebbers van de Noorse Mythologie negen uiteenlopende acts. De eerste namen zijn bekend: verhalenvertellers Donderelf, Noordse volkband Nytt Land en folkmetalband Fenris maken hun opwachting. En vergeet bovendien niet als een echte Viking de markt te plunderen. Het belooft het een diverse dag in het teken van de Noorse mythologie te worden!

Gegevens

Datum:
11 oktober 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://neushoorn.nl/production/helheim-festival/

Organisator

Neushoorn
Site:
https://neushoorn.nl/

Locatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
Leeuwarden, Friesland 8911 BP Nederland
+ Google Maps
Site:
https://neushoorn.nl/

 


Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >