Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gothic & Fantasy Beurs 2016

22 oktober 2016 - 23 oktober 2016

De beurs staat bekend om de vele optredens die op beide dagen op het programma staan. Alle bands, zowel bekende als minder bekende bands zorgen voor een geweldig portie entertainment dat je niet mag missen! Houd daarom onze website goed in de gaten voor de line-up van de beurs op 12 & 13 maart.
Muziekoptredens
Muziekliefhebbers zijn tijdens dit weekend op de Gothic & Fantasy Beurs op de goede plek. Er is gezorgd voor een geweldig podiumprogramma met diverse bekende bands. Ook is er op de beurs een hoop te doen.

Sfeervolle stands
Naast de podiumartiesten en het entertainment zijn er ook voldoende sfeervolle stands te vinden. Altijd al op zoek geweest naar een prachtig corset? Een mooi fantasy beeldje? Crazy lenses? Kristallen schedels? Victoriaanse kleding? Zwaarden en nog veel meer Gothic en Fantasy artikelen? Of wil je een piercing, tatoeage of dreads laten zetten? Dan ben je op 12 & 13 maart op het goede adres in de Broodfabriek.

Gegevens

Begin:
22 oktober 2016
Einde:
23 oktober 2016
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://www.gothicbeurs.nl/

Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >