Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fable & Fantasy 2021

12 juni 2021 - 13 juni 2021

Op 12 en 13 juni 2021 vindt de tweede editie van het festival Fable & Fantasy plaats in het Rensenpark te Emmen. Geniet van muziek, hapje en drankje en alles om je heen. Neem een kijkje op de grote fair, doe mee aan een workshop of andere activiteiten.

Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal. Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een fantasie wereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug naar de middeleeuwen kunt gaan, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de steampunk. Er is voor ieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom! Deze twee dagen zijn er verschillende fantasy kraampjes te vinden op onze fair. Het Rensenpark is al een sfeervolle locatie op zich, maar zit deze dagen ook nog eens vol avonturen.

Gegevens

Begin:
12 juni 2021
Einde:
13 juni 2021
Evenement Categorie:
Site:
https://www.fableandfantasy.nl/

Organisator

Stichting Fable & Fantasy

Locatie

Rensepark
Hoofdstraat 18
Emmen, Drenthe 7811 EP Nederland
+ Google Maps

 


Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >