Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elfia Haarzuilens 2022


Is magie een mythe, of is het realiteit? Wanneer je door het koninkrijk Elfia dwaalt, zal het je opvallen dat er een dunne lijn is tussen realiteit en magie. Magie is overal om je heen en wezens van lang vergeten mythes staan opeens voor je; eveneens verdwijnen ze terug naar het verleden zodra de poorten naar Elfia sluiten, waardoor je je achteraf afvraagt of alles je echt is overkomen. Welkom in de wereld van mythe en magie in het koninkrijk Elfia!

Met kasteel de Haar op de achtergrond, is Elfia het weekend voor alle fantasylovers en kostuum liefhebbers.

Meer informatie

Begin:
23 april 2022
Einde:
24 april 2022
Evenement Categorie:
https://www.elfia.com/

Organisator

Elfia

Locatie

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
Haarzuilens,Utrecht3455 RRNederland
+ Google Maps
Telefoon:
030-6778515
Bekijk de site van Locatie

3 REACTIES

  1. Hallo , vandaag naar elfia geweest natuurlijk weer super. Alleen de wc en het pinnen zeer slecht lange wachtrijen en dat in de corona tijd.

  2. Ik was er zelf ook, en gedurende dag werden de rijen inderdaad steeds langer. Zeker bij de pin, terwijl ik veel standhouders hoorde klagen over dat hun pinautomaatjes niet werkten en alles liever contant wilden. Maar ach, het was een prachtige dag en er heerste weer een mooie sfeer!

  3. Ook geweest met mijn dochters.Vond de opstelling niet geweldig . Muziek niet zo als andere jaren, hierdoor was het wat saai. Kostuums waren weer geweldig net zo als het weer .Volgend jaar meer muziek aub . PS Er waren meer mensen die klaagden over de opstelling en muziek.

Geef een reactie