Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Elfia Arcen 2019

21 september 2019 - 22 september 2019

In Elfia ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel; een fee of een kwaadaardige prinses; een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen.

Het thema van dit jaar is Fables & Fairytales.

Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows and marktkramen waar je spullen kan kopen waar je niet van het bestaan af wist.

Elfia vindt plaats in de realiteit; elke jaar; twee keer; in april en in september op prachtige kasteelgronden. Je kan met je gewone auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lijn stapt die wij de magische grens noemen, stap je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert.

In deze wereld ben je welkom en je zult je thuis voelen; en wij noemen je… een Elfiaan.

Gegevens

Begin:
21 september 2019
Einde:
22 september 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.elfia.com/

Organisator

Elfia

Locatie

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
Arcen, Limburg 5944 BE Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.kasteeltuinen.nl/

Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >