Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Echo Base Charity Con 2019

21 december 2019

Echo Base Charity Con is een 100% Star Wars-evenement dat wordt gehouden op 21 december 2019 in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De netto-opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Ontmoet speciale gasten
Verschillende acteurs uit de Star Wars-films zijn aanwezig om handtekeningen uit te delen*, mee op de foto te gaan* en om te vertellen over hun ervaringen tijdens de panels.

Kom meer te weten over het maken van de films
Tijdens de panels die gedurende de dag plaatsvinden kom je meer te weten over het maken van de films van de mensen die eraan hebben meegewerkt.

En meer!
Er is een enorm aanbod aan merchandise (zoals speelgoed, posters, T-shirts en boeken) en een veiling met unieke stukken. Bekende robots als R2-D2 rijden rond en lopen er Stormtroopers en andere figuren uit Star Wars rond. Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht. Zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaberStar Wars-spellen spelen, samen een groot LEGO Star Wars-bouwwerk maken en geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een evenement voor de hele familie.

* hiervoor kan een vergoeding worden gevraagd

Gegevens

Datum:
21 december 2019
Evenement Categorie:
Website:
https://www.echobasecon.nl/

Organisator

Stichting Echo Base

Locatie

Kinepolis Jaarbeurs
Jaarbeursboulevard 300
Utrecht, Utrecht 3521 BC
+ Google Maps

Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >