Beste lezers, 

Het einde van de publicaties op FantasyWereld.nl zitten er alweer op. Wat is het snel gegaan en wat heb ik veel leuke, goede, eerlijke en bruikbare reacties gehad. Vind hier alle delen nog eens op een rijtje.

Ondertussen is het manuscript op en zal ik niet het gehele boek online plaatsen. Dat betekent dat ik het geen wat nu geschreven is (zo een 400 pagina’s) op ga sturen naar een redacteur welke samen met mij gaat strepen, herschrijven om zo tot de weg van uitgave te komen.

Ik wil de lezers van FantasyWereld enorm bedanken voor de support en reacties. Mochten jullie alsnog reacties willen geven, dan kan dit altijd via de publicaties op FW of via mijn website (jeroencornelis.nl) na verloop van tijd zal het geschreven draft op FW wel vervallen. Mocht je dus nog goede tips, vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag.

Als laatste publicatie stuur ik een lijst met alle namen en begrippen welke voorkomen in het boek. Een heuse lijst. Neem ze gerust eens door. Mijn vraag aan jullie is: welke namen kunnen beter?

Download het exelbestand met namen hier >

2 REACTIES

Geef een reactie