BoekenBoeknieuwsWinnaar van het Zilverspoor boekenpakket is bekend

Winnaar van het Zilverspoor boekenpakket is bekend

-

Met bijna 250 mensen die onze vragenlijst hebben ingevuld wordt het tijd om een winnaar uit te kiezen van het Zilverspoor boekenpakket (mocht je nog je mening over FantasyWereld willen geven, dan kan dat hier nog, alleen doe je niet meer mee voor de winactie 😉 ).

We willen uitgeverij Zilverspoor allereerst hartelijk danken voor het ter beschikking stellen van de boeken. En jullie allemaal voor het invullen van de enquête! Er kwamen een aantal mooie resultaten uit waar we wat mee kunnen. Zo is het duidelijk dat de meerderheid hier toch voor de boekenartikelen komen, we wat meer zouden moeten doen met kortere nieuwsberichtjes uit het boekenwereldje en bijna de helft toch wel weer wat zien in een forum (of andere betere manier om de interactie terug te krijgen).

De winnaar is D. v.d. Sande. Veel leesplezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. De boeken zelf had ik al gekocht (digitaal), dus ik heb niet meegedaan. Wel heb ik alsnog de vragen beantwoord. Ik wist niet eens wat LARP was, maar dankzij Google heb ik geconcludeerd dat ik geen LARP-er ben. Geen ridderkostuum voor mij 😁. Bij het forum heb ik ja gezegd. Niet omdat ik toentertijd zelf actief was op het forum, maar ik bladerde wel altijd door de berichten en ving nog wel eens iets op over nieuwe schrijvers en wat mensen daarvan vonden. Of het echt nodig is het forum nieuw leven in te blazen? Ik weet het niet. Ik zie ook heel weinig reacties bij berichten op de website, dus veel bereidheid om iets te zeggen is er denk ik niet. Laatst nog een keer naar het Ezzulia forum gekeken, ook dat is bijna dood.

    Misschien als Luitingh weer eens tientallen vertaalde sf en fantasy boeken per jaar gaat uitgeven, dan hebben we ook weer wat om over te praten 😜

    • Het invullen wordt gewaardeerd! Een forumachtig onderdeel is toch wel interessant en ~100 van de invullers zegt het leuk te vinden, ~150 vindt social media ook genoeg. Ik ga er eens over denken, hoe het het meest toegankelijk zou zijn. Misschien met een soort puntensysteem. Reacties geven punten, waar je dan wellicht iets mee kunt later 🙂

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties