BoekenBoeknieuwsVolgende week verschijnt: De Jaguarkrijger van Peter Varg

Volgende week verschijnt: De Jaguarkrijger van Peter Varg

-

PERBERICHT: Op 3 mei 2017 verschijnt De Jaguarkrijger door Peter Varg. Het is het eerste boek in de fascinerende trilogie Kukulkans Meesterplan. Het tweede boek wordt in oktober van dit jaar verwacht en het slot verschijnt in april 2018.

De Jaguarkrijger is het spannende eerste boek in de trilogie Kukulkans Meesterplan, dat zich afspeelt in Chili ten tijde van de militaire dictatuur van generaal Pinochet. Peter Varg weeft heden en verleden moeiteloos samen tot een bijzondere en kleurrijke vertelling.

Op zaterdag 13 mei 2017 vindt in het Wereldhuis, Nieuwbeekstraat 35 te Aalst, Belgiƫ, de boekpresentatie plaats. De voorstelling begint om 14.00 uur. Voor meer informatie over het boek en de presentatie kun je terecht bij de website van de uitgever: Celtica Publishing.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties