Home Boeken Boeknieuws Nieuwe Harry Potter edities op komst van de hand van MinaLima

Nieuwe Harry Potter edities op komst van de hand van MinaLima

0
324

Ontwerpstudio MinaLima, die verantwoordelijk zijn geweest voor de aankleding en designs van alle Harry Potter en Fantastic Beasts films, hebben een nieuw project aangekondigd! Ze gaan de Harry Potter boeken voorzien van een nieuwe editie, geheel in hun eigen stijl, vol kleurrijke illustraties en interactieve elementen. Op deze zelfde manier hadden ze eerder al de uitgave Een koffer vol fabeldieren gemaakt, gebaseerd op de eerste Fantastic Beasts film.

In deze nieuwe speciale editie staan op bijna elke pagina gekleurde illustraties en het bevat 8 interactieve, uitvouwbare papieren extra’tjes om de Harry Potter sfeer nog dichterbij te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld de Zweinstein brief die Harry ontvangt kunnen bekijken, het boodschappenlijstje voor de Wegisweg en is er een uitvouwbaar Zweinstein kasteel. Zie onderstaand promofilmpje om wat voorbeeldjes te zien. De uitgave staat gepland om in oktober van dit jaar te verschijnen.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

NO COMMENTS

Geef een reactie