BoekenBoeknieuwsNieuw 'Eragon' boek van Christopher Paolini

Nieuw ‘Eragon’ boek van Christopher Paolini

-

Nadat in 2011 het laatste boek van de Eragon serie van Christopher Paolini verscheen (Erfenis) moesten fans lang wachten op nieuws over nieuwe boeken van de auteur. Een geflopte film deed niet veel goeds, maar nu is er toch iets moois te melden: Paolini schrijft weer aan nieuwe verhalen in de wereld van Alagaesia. Dit jaar nog (december 2018) verschijnt The Fork, the Witch, and the Worm, een verhalenbundel met korte verhalen dat zich afspeelt jaren na Erfenis

Eragon en zijn draak Saphira spelen weer een rol in het eerste verhaal, waarin ze een nieuwe generatie drakenrijders opleiden. Ook zit er een verhaal in de bundel van de zus van Christopher, Angela Paolini. Zij schrijft een memoire van de kruidenvrouw Angela van het boek, het personage dat op haar gebaseerd is.

Meer informatie is te vinden op de officiƫle website van Christopher Paolini.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties