BoekenBoeknieuwsIn 2018 nieuwe George R.R. Martin (maar geen Winds of Winter)

In 2018 nieuwe George R.R. Martin (maar geen Winds of Winter)

-

In 2011 werden fans van Een Lied van IJs en Vuur verwend met een nieuw deel in de serie: Een Dans met Draken. Datzelfde jaar begon ook de TV-serie A Game of Thrones, gebaseerd op deze populaire boekenserie. En waar de makers van de TV-serie ondertussen bezig zijn met het laatste seizoen is er van de hand van Martin helaas nog steeds geen vervolg gekomen… 

En het kan ook nog wel even duren. Op zijn blog “Not a Blog” vertelt hij namelijk dat er in 2018 weliswaar een nieuw boek afgerond gaat worden dat zich in deze wereld afspeelt, het is niet Winds of Winter. Het gaat namelijk om een historische verhandeling van de Targaryen familie, genaamd Fire & Blood. Deze zal uiteindelijk twee boeken omvatten. Martin vertelt dat hij na het afronden van het eerste deel van deze tweeluik zich weer zal storten op deel 6 van Een Lied van IJs en Vuur, waarna hij het tweede deel van Fire & Blood zal afschrijven.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties