BoekenBoeknieuwsHet FantasyWereld Forum is weer terug!

Het FantasyWereld Forum is weer terug!

-

In ons onderzoekje tijdens de viering van het tienjarig bestaan van FantasyWereld was een van de vragen of er nog interesse was in een heropleving van het FantasyWereld Forum. De reacties waren gemixt, de helft van de ondervraagden zag in social media een vervangende manier om te reageren op nieuws en artikelen, de andere helft gaf aan nog wel eens een forum te willen bezoeken.

Inmiddels begon het ook bij mij een beetje te kriebelen en wilde ik heel graag weer samen met jullie als bezoekers ervaringen uitwisselen over boeken (en films/series). De FantasyWereld Leesclub uitdaging om onze nog te lezen stapels te verkleinen was dan ook een mooie gelegenheid om het forum weer nieuw leven in te blazen.

Ditmaal heb ik het iets anders aangepakt: het forum staat nu gewoon ‘in’ de FantasyWereld site, waardoor je met 1 account kunt reageren op berichten van de site en op het forum. Na registratie wordt je bovendien onthouden, waardoor je altijd meteen kunt beginnen aan je berichtjes.

Bezoek de forums hier >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties