Harry Potter Book Night komt eraan!

0
169

Op 7 februari 2019 wederom de Harry Potter Boekennacht plaatsvinden: een bijzondere avond voor oude en nieuwe fans om zich weer even onder te dompelen in de wondere wereld van de magie. Met dit jaar als thema: Zweinstein. Dus stof je toverstok af, vis je punthoed achter je bed vandaan en ga mee op avontuur!

Wat wordt er georganiseerd?

Op de officiële kaart van de Engelse uitgever Bloomsbury is een overzicht te zien van alle evenementen wereldwijd. In Nederland en België is er helaas niet zo gek veel te doen, zoals je daar ook kunt zien. Kinderboekhandel De Kinderboekentuin in Breda, Nederland heeft bijvoorbeeld een avond vol met leuke activiteiten en in België is er van alles te doen in Bibliotheek Lanaken.

Maar gelukkig kun je online nog wel terecht op de facebookpagina van webwinkel Anderwereld. In hun Aanbiedingen groep worden deze hele week allerlei leuke opdrachten en winacties georganiseerd en aan het einde van de week komt er nog een quiz. Ze hebben een video live gezet om het allemaal uit te leggen.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie