BoekenBoekachtergrondZilverspoor onthult Manuscriptenwedstrijd met als hoofdprijs publicatie

Zilverspoor onthult Manuscriptenwedstrijd met als hoofdprijs publicatie

-

Vorige week was de 52e aflevering van de boekenshow About Books van uitgeverij Zilverspoor. Een jaar lang een wekelijkse liveshow over boeken, dat alleen al was reden voor een feestje. Om dit luister bij te zetten hadden ze ook nog een bijzondere bekendmaking: Zilverspoor organiseert een manuscriptenwedstrijd met als hoofdprijs publicatie. Tweede en derde prijs zijn respectievelijk een uitgebreid leesrapport en een mooi boekenpakket.

De deadline is 1 mei 2022 om 24.00 uur en om mee te doen zijn de volgende voorwaarden van kracht:

  • Het manuscript valt in de genres: fantasy, horror of sciencefiction. Het mag voor volwassenen, young adult of de jeugd zijn.
  • Je manuscript is in goed Nederlands geschreven, waarbij je je best doet om zo weinig mogelijk fouten te maken.
  • Het aantal woorden mag tussen de 70.000 en 120.000 zijn en natuurlijk is het manuscript voltooid.
  • Het manuscript mag niet eerder uitgegeven zijn, ook niet in een andere taal of ander land, of online gepubliceerd, en mag geen uitgeefcontract hebben.
  • Het verhaal staat op zichzelf, is geen onderdeel van een bestaande serie en speelt zich niet af in een al bestaande wereld die gebruikt is voor een eerder boek.

Voor meer informatie is uiteraard de website van Zilverspoor de beste plek. Bekijk alle voorwaarden en de plek waar je je manuscript kunt inzenden hier.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties