BoekenBoekachtergrondNieuw: De FantasyWereld Podcast!

Nieuw: De FantasyWereld Podcast!

-

De allereerste FantasyWereld Podcast is een feit! In deze spiksplinternieuwe podcast bespreken we met verschillende gasten alle onderwerpen die je ook op FantasyWereld.nl terug kunt vinden: dus alles over fantasy- en sciencefictionboeken, films, spellen en evenementen.

Het is nog even wennen, maar in deze eerste aflevering spreekt hoofdredacteur Davey met crewlid Rosanna over de toffe fantasy- en sciencefictionboeken die voor het najaar van 2020 aangekondigd zijn bij verschillende uitgevers en wat er voor ons uitspringt. Rosanna is naast recensent voor FantasyWereld oprichter van Queen of Geek, waarmee ze evenementen organiseert en een eigen webshop beheert voor geeky spullen.

Beluister de podcast op je favoriete podcastkanalen als Itunes, Spotify of natuurlijk dé plek voor geeky podcast: Audiogeeks!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties