Drakenelfen 9: De Zoon van de Godin
Boek omslag
Originele titel: Himmel in Flammen
Auteur:
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsdatum origineel:
Serie: Drakenelfen 9
ISBN: 9789024573677
ISBN e-book: 9789024573684
Subgenre: Epische Fantasy
Leeftijdscategorie: VolwassenenNa de dramatische terugtocht uit de ijswoestijn in het hoge noorden van Nangog likken de Onsterfelijken Artax en Volodi hun wonden. Veel tijd krijgen ze daarvoor niet, want ook de hemelslangen willen zich meester maken van het door de mensen ontdekte droomijs. De Onsterfelijken rusten meteen een expeditie uit om de kristallen met wonderbaarlijke magische krachten te vinden. Artax hoopt hiermee zijn ideaal van een betere wereld voor iedereen te kunnen verwezenlijken.

Ook elfin Nandalee mengt zich in het gevecht. De droomijskristallen vormen de enige hoop op genezing voor haar zoontje Meliander, die tijdens haar zwangerschap een arm heeft verloren. En ondanks haar belofte nooit meer te vechten voor haar meester, de Duistere Draak, besluit ze toch het zwaard weer op te nemen.
De verwikkelingen bereiken hun hoogtepunt tijdens de verwoede strijd om de stad Asugar. Mens, draak, elf en dwerg staan lijnrecht tegenover elkaar. En midden in deze strijd zit Shaya, die haar geliefde Artax nog steeds niet vergeten is.Meer boeken van deze auteur:
    Opmerkingen

Geef een reactie