De Legende van Toran 4: Onder Nieuwe Vlaggen
Boek omslag
Auteur:
Uitgever: Uitgeverij Emerald
Verschijningsdatum origineel:
Serie: De Legende van Toran 4
ISBN: 9789082275940
Subgenre: Epische Fantasy
Leeftijdscategorie: Young AdultsKanonnen, musketten en vijandige soldaten vormden een jaar lang het straatbeeld op Toran. Met een uitputtende strijd slaagden de zes hertogdommen erin om de macht weer in eigen handen te krijgen.

Nu de rust is wedergekeerd op het magische eiland Toran, wordt pas echt merkbaar wat voor een schade het land heeft geleden. Het dodental is hoog en vrijwel iedere inwoner rouwt om het verlies van een dierbare. Tal van huizen en publieke gebouwen zijn geruïneerd. Naast de economische malaise heeft een epidemie zich weten te manifesteren in Dalby en alsof het niet al erg genoeg is heerst er een schaarste aan voedsel. Het vredesverbond tussen de zes hertogen is afgelopen en dus regeren de hertogen weer op eigen kracht.

Het is aan Brandon om leiderschap te tonen en het zwaar getroffen Dalby staande te houden in deze moeilijke tijden. Zal hij de druk aan kunnen en een betere toekomst kunnen bieden aan de inwoners van Dalby? Vind het uit in het vervolg van de legende, Onder Nieuwe Vlaggen.Meer boeken van deze auteur:
    Opmerkingen

Geef een reactie